În weekendul 22/23 octombrie 2016, în București, șaptesprezece artiști cu specializarea sculptură vor aștepta publicul bucureștean să-i viziteze în spațiile lor de creație. Pentru a facilita accesul în atelierele artiștilor, în cadrul Proiectului Contemporanii, s-a realizat aplicația pentru smartphone „Ateliere”, ce conține profilele dedicate ale artiștilor participanți, datele de contact, adresa și un sistem de ghidare către locația atelierelor.
Așadar, Contemporanii în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din București – Filiala de Sculptură, au plăcerea să invite la prima ediție a Zilelor Atelierelor Deschise de Sculptură ce activează, în principal, una dintre cele mai populate zone de ateliere de artă din București, Combinatul Fondului Plastic, și alte trei ateliere importante din zonele Piața Romană și Pangratti.
Într-o abordare diversă, de la clasic la contemporary, artiștii implicați în eveniment vor fi pregătiți să-și prezinte atelierele și expozițiile din ateliere, să prezinte lucrări în diferite faze de creație și tehnici de lucru sau să ofere reduceri și oferte speciale de prețuri pe perioada evenimentului.
În cadrul acestei prime ediții, vor participa sculptorii: Adrian Pirvu, Alin Florin Carpen, Ana Zoe Pop, Anton Ratiu, Vlad Aurel, Catalin Geana, Cristian Pentelescu, Doru Nicolae Dragusin, Dumitru Pasima, Giani Iosif Amarandei, Ioan Medrut, Laurentiu Mogosanu, Marian Zidaru, Mircea Roman, Titi Ceara, Valentin Duicu, Victoria Zidaru.
Acest eveniment este gratuit.
Informații suplimentare la Ateliere.Net sau Info@Ateliere.net
Pentru grupuri organizate: tel. 0723 825 800
Descarcă gratuit aplicația pentru smartphone: Ateliere IOS și Ateliere Android
________________________________
Proiectul Cultural Contemporanii, un proiect al Asociatiei Fauritori, isi propune valorizarea culturii romanesti actuale prin favorizarea si promovarea actului de creatie, abordate intr-o perspectiva unitara cu fauritorul de arta. Are ca obiective principale initierea si derularea de programe artistice, socioculturale, pentru educarea sensibilitaţii estetice a publicului larg.