Începând din ianuarie 2016, sediul Librăriei „Mihail Sadoveanu” va fi restituit proprietarilor. Pentru a nu întrerupe istoria de 65 de ani a cunoscutei librării, Compania de Librării București a decis ca Librăria 88, de pe strada Etgar Quinet să preia numele Librăria „Mihail Sadoveanu”. În cadrul Companiei de Librării București, Librăria „Mihail Sadoveanu” are un statut privilegiat, face parte din istoria modernă a literaturii noastre, supranumită „kilometrul zero al culturii române”. De-a lungul timpului, scriitori precum Marin Preda, Octavian Paler, Nichita Stănescu, Marin Sorescu, Fănuş Neagu, Mircea Micu, D. R. Popescu, Romulus Vulpescu Marin Preda, Octavian Paler, Nichita Stănescu, Marin Sorescu, Fănuş Neagu, Mircea Micu, D. R. Popescu, Romulus Vulpescu sau Alex Ştefănescu și-au lansat cele mai noi cărţi la Librăria „Mihail Sadoveanu”. Acesta este și motivul pentru care echipa CLB a decis să salveze acest brand.
„Librăria Mihail Sadoveanu a făcut istorie în viața culturală a Bucureștiului. Decenii la rînd, cei mai cunoscuți scriitori români și-au dat aici întîlnire cu cititorii. Zilele acestea, din motive obiective, librăria se mută din sediul de pe Bulevardul Magheru, în cel de pe Academiei, colț cu Edgar Quinet. Le dăm întîlnire, în curînd, prietenilor Librăriei Sadoveanu și tuturor iubitorilor de carte, să vină la noul sediu și fie alături de noi la acest nou început”, a declarat Marieta Seba, director general al Companiei de Librării București.
Notificarea de punere în posesie a spaţiului a venit în iulie 2015, dar a existat o înțelegere ca Librăria „Mihail Sadoveanu” să funcţioneze pînă la finalul anului. Conform actelor, proprietatea, parte a contrucţiei cunoscute sub numele de „Ciclop”, a fost restituită către domnii Fulicea Seraphina Ivona, Romalo Ion Mihnea Alexandru, Constandaky Ana Gheorghe, Pierre (Petre) Bragadir, Giles Maurice Marie Bragadir, Irène Jaqueline Marie Lodin de L’Epinay – moștenitorii lui Dumitru Bragadiru, decedat în 1915.