spot_img

JTI, recunoscută printre cei mai buni cinci angajatori la nivel global

Pentru al doilea an la rând, JTI Romania a obținut certificarea Top Employer (Angajator de Top). Institutul Top Employers a evaluat politicile de angajare ale JTI Romania, pe baza unor criterii cum ar fi strategia privind talentele existente în cadrul organizației, planificarea forței de muncă, cursurile și dezvoltarea profesională, gestionarea performanței, dezvoltarea abilităților de leadership, dezvoltarea carierei, compensațiile și beneficiile, cultura organizațională.

JTI este una dintre cele cinci companii din lume care au obținut certificarea Top Employer Global 2015 (certificarea internațională ca Angajator de Top pentru anul 2015) în cadrul unei ceremonii care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Amsterdam. Pentru prima dată, JTI a fost recunoscută de Institutul Top Employers într-un număr de 33 de țări din întreaga lume în care este prezentă, pentru mediul de lucru excepțional oferit angajaților. Astfel, JTI a primit certificarea în țări precum România, Moldova, Bulgaria, Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Franța, Polonia, Suedia, Marea Britanie.

“Cercetarea efectuată în fiecare an de Institutul Top Employers la nivel internațional acordă recunoaștere angajatorilor din întreaga lume, care asigură condiții de angajare excelente, care cultivă și dezvoltă oamenii talentați din cadrul organizației și care depun eforturi permanente pentru a îmbunătăți practicile de resurse umane. Această certificare reprezintă nu numai un simbol distinctiv al mediului nostru de lucru de succes din ultimele 12 luni, ci și angajamentul de a dezvolta ariile importante pentru angajații noștri și a deveni astfel un angajator și mai bun”, a declarat Magdalena Porowska, Director de Resurse Umane JTI Romania, Moldova și Bulgaria.

“JTI a demarat afacerea în România în urmă cu mai bine de 20 de ani. În tot acest timp, am investit în oamenii noștri, ceea ce ne face să fim un angajator preferat. Condițiile de lucru excelente și beneficiile oferite angajaților, au fost recunoscute din nou pe baza cercetării detaliate efectuată de prestigiosul Institut Top Employers. Vom continua să alocăm resurse pentru dezvoltarea oamenilor noștri, lucru esențial pentru a ne adapta la un mediu de afaceri competitiv”, a adăugat Charlie Cunningham-Reid, Director General JTI Romania, Moldova și Bulgaria.

“Acest premiu oferă recunoaștere înaltelor standarde pe care noi înșine le-am stabilit la nivel global și dedicării noastre permanente, orientate către dezvoltarea unui mediu de lucru diversificat, în care angajații să poată excela. Recrutarea celor mai buni candidați și dezvoltarea aptitudinilor și competențelor angajaților la nivelul întregii organizații se află în ADN-ul JTI. Depunem eforturi pentru a investi în liderii de mâine, pe baza unei platforme solide de gestionare a performanței și de planificare a succesiunii”, a precizat Ilona Alonso, Global HQ Human Resources Vicepresident, JTI.

“JTI reprezintă un exemplu perfect de companie care și-a armonizat operațiunile într-un mod care a fost în avantajul angajaților săi, dar și al eficienței operaționale a organizației, la nivel global”, a comentat David Plink, CEO al Institutului Top Employers.

JTI a demarat activitatea în Romania în 1993, fiind una dintre primele companii multinaționale stabilite pe piața locală. În anul 2012, JTI a finalizat o investiție de 25 de milioane de euro în capacitatea de producție, ceea ce a determinat crearea a peste 125 de noi locuri de muncă. Tot în 2012, personalul din vânzări și-a sporit numărul cu peste 50 de angajați. Anul trecut, JTI România și-a inaugurat noul sediu din București. Clădirea de 5.000 mp este construită pe patru nivele, găzduind peste 200 de angajați din totalul de 1.000 care lucrează în fabrică și în birourile de vânzări ale companiei din întreaga țară.

Referitor la Certificarea Internationala Top Employers

Certificarea Internațională Top Employers este un nou program al Institutului Top Employers, destinat recunoașterii angajatorilor care creează la nivel global condiții optime pentru angajații lor, care să le permită să se dezvolte pe plan profesional, cât și personal. Categoriile analizate în vederea acordării certificării, includ strategia privind oamenii de talent, planificarea forței de lucru, cursurile și dezvoltarea  profesională, gestionarea performanței și dezvoltarea abilităților de conducere.  Sunt eligibile pentru această certificare exclusiv organizațiile care își pot susține prezența la nivel mondial. În scopul calificării, o organizație trebuie să dețină o certificare în cel puțin 20 de țări, printre care și în țara în care se află sediul său central.

Despre JTI

JTI, membră a Grupului Japan Tobacco, este unul dintre cei mai mari producători internaționali de produse din tutun. JTI comercializează mărci renumite pe plan mondial, precum Camel, Winston și Mevius (Mild Seven). Portofoliul companiei include și mărcile internaționale Benson & Hedges, Silk Cut, Sobranie, Glamour și LD. Având sediul central la Geneva, Elveția, JTI are circa 27.000 de angajați la nivel mondial și operațiuni în peste 120 de țări. Venitul de bază realizat în exercițiul financiar încheiat la 31 decembrie 2014 a fost de 11,9 miliarde USD. Pentru mai multe informații, vizitați www.jti.com .

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2023

De 14 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2023, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2023, dar și propriile preferințe ale editorilor, colaboratorilor și cititorilor noștri. Astfel, propunem 76 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2023: 25 de cărți de poezie, 31 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2024, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile sunt în valoare de 5000 lei. 

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508