spot_img

121.ro LIVE, la împlinirea a 2 ani de existenţă pe calea undelor

121.ro LIVE, singura emisiune radio a unui site de femei, a împlinit 2 ani la acest început de iulie 2010. 121.ro LIVE (www.121.ro/live) este o emisiune radio realizată de site-ul 121.ro – Comunitatea femeilor senzaţionale” – în parteneriat cu RadioLynx.ro. 121.ro este singurul site dedicat femeilor, care are o emisiune radio proprie.

121.ro LIVE se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 15:00, în direct la RadioLynx.ro, fiind transmisă pe 121.ro şi pe alte site-uri partenere. Cititorii şi membrii 121.ro pot urmări emisiunea pe pagina principală a site-ului sau pe pagina specială de radio, la adresa www.121.ro/live. Gazdele show-ului sunt Daniela Fugaru Kammrath, redactorul şef al 121.ro şi Iohanna Purdea, coordonator de PR al site-ului, iar regia de emisie este asigurată de Mihaela Luca, director de programe RadioLynx.ro.

„Am lansat emisiunea 121.ro LIVE la propunerea lui Alexandru Ciochia, directorul RadioLynx.ro, iniţial din dorinţa de a deschide încă o cale de interactivitate cu femeile, publicul nostru ţintă. În cadrul emisiunilor abordăm subiecte foarte accesate şi discutate pe site-ul 121.ro, invităm specialişti şi personalităţi cu sprijinul cărora susţinem subiectele discutate. Temele sunt interesante deopotrivă pentru publicul feminin şi masculin al emisiunii, de la relaţii şi viaţa de familie până la găsirea unui job, alegerea unei vacanţe sau ce poate face fiecare dintre noi pentru a avea un mediu mai curat sau un trafic mai sigur, a declarat Daniela Fugaru Kammrath, redactorul şef al site-ului 121.ro.

„Îmi place să am surprize, îmi place să aflu lucruri noi şi mai ales îmi plac indiscreţiile. Iar din punctul acesta de vedere, unul dintre cele mai indiscrete lucruri pe care mi le pot imagina este să trag cu urechea la senzaţionalele discuţii dintre femei. Acest viciu mi l-am descoperit ascultând 121.ro LIVE”, a spus Alexandru Ciochia, directorul RadioLynx.ro.

De-a lungul celor doi ani, emisiunea 121.ro LIVE a abordat tematici diverse, de la subiecte de interes pentru femei – relaţii, cuplu, sex, provocarea de a fi mamă, dezvoltare personală, astrologie, feng-shui – până la probleme generale ale societăţii: campanii de protecţie a mediului, voluntariat, politică, educaţie, siguranţa în trafic. La emisiunile 121.ro LIVE participă săptămânal invitaţi din rândurile colaboratorilor şi partenerilor 121.ro – persoane de specialitate din diverse domenii: psihologie, jurnalism, coaching, turism, artă, modă, resurse umane, medicină. Din 2008 şi până în prezent am avut alături, în studio sau prin telefon, vedete, jurnalişti şi oameni de cultură precum Ştefan Hruşcă, Anca Harasim- Director American Chamber of Commerce in Romania, realizatorul TV Dan Capatos, Dorel Şandor- analist politic, violonistul Alexandru Tomescu, Alice Năstase – redactor sef Tango, Larisa Claru – voluntar în jurul lumii, Ovidiu Buta – fashion director GQ şi redactor şef FashionandBeauty.ro, Radu Paraschivescu – scriitor, Diana Oprea- campioană mondială de fitness, Sanda Nicola- jurnalist, scriitorul Bedros Horasangian şi mulţi alţi membri ai site-ului, prieteni şi specilişti 121.ro, cărora le mulţumim”, a declarat Daniela Fugaru Kammrath.

Cifrele de audienţă reflectă interesul ascultătorilor pentru 121.ro LIVE. La fiecare emisiune se înregistrează, în medie, circa 2.000 de accesări cu o durată de conectare de peste 10 secunde şi o medie de aproximativ 700 de accesări cu o durată de conectare de peste 10 minute (IP-uri unice).

„De câte ori trag linie şi adun, „comunitatea femeilor senzaţionale” cu „senzaţionalul discuţiilor” din fiecare miercuri, de la ora 15:00, descopăr că totalul este mai mare decât suma părţilor. Amuzament, emoţie, entuziasm, uneori revoltă (dar ce barbat poate să declare cu mâna pe inimă că este permanent de acord sau, şi mai şi, că înţelege pe deplin femeile). Când nu e fascinant, e cel puţin interesant, iar asta se reflectă în audienţele excelente pe care Daniela Fugaru Kammrath, Iohanna Purdea şi Mihaela Luca le inregistrează săptămână de săptămână”, a afirmat Alexandru Ciochia.

„121.ro LIVE este o oportunitate pentru noi, Comunitatea femeilor senzaţionale, să ne facem auzită vocea pe calea undelor, sădezbatem lucrurile care le interesează pe femei, dar şi problemele societăţii în care trăim şi să îi îndemnăm şi pe oameni să se implice, să ia atitudine. Mulţumesc partenerilor noştri de la RadioLynx şi tuturor celor care ne ascultă în fiecare miercuri şi le promitem în continuare emisiuni cel puţin la fel de incitante ca şi până acum”, a spus Daniela Fugaru Kammrath, redactorul şef al 121.ro.

www.121.ro, una dintre cele mai mari comunităţi online de femei, are 9 ani de existenţă şi numără în prezent peste 115.000 de membri activi şi 450.000 de utilizatori unici pe lună. Ofera zilnic noutăţi şi informaţii din domenii de interes pentru femei: de la găsirea unui job până la creşterea unui copil, de la sănătate şi frumuseţe până la design interior şi grădinărit. Emisiunea radio 121 LIVE, realizată săptămânal în parteneriat cu RadioLynx.ro abordează teme de interes pentru membrii site-ului: de la sex şi relaţii până la provocările vieţii cotidiene. Întrebările cititorilor îşi găsesc răspuns cu ajutorul celor 25 de specialişti 121. În plus, comunitatea femeilor senzaţionale se întâlneşte regulat la evenimentele speciale 121 Unplugged, în care îmbină utilul cu plăcutul: îşi menţin condiţia fizică, împărtăşesc idei, socializează şi se distrează! Site-ul 121.ro este monitorizat de SATI. În martie 2007, compania mkco.ro care deţine site-ul 121.ro a lansat, în parteneriat cu criticul de modă Ovidiu Buta, site-ul www.fashionandbeauty.ro, site de referinţă în industria modei şi frumuseţii din România.

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2023

De 14 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2023, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2023, dar și propriile preferințe ale editorilor, colaboratorilor și cititorilor noștri. Astfel, propunem 76 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2023: 25 de cărți de poezie, 31 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2024, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile sunt în valoare de 5000 lei. 

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508