spot_img

Hiturile verii la Crime Scene Press: romane polițiste de neratat

Crime Scene Press, singura editură din România specializată exclusiv în publicarea de literatură polițistă și thrillere, aduce în prim-plan o selecție impresionantă de romane captivante, perfecte pentru cititorii pasionați de mistere și adrenalină. În această vară, bibliotecile cititorilor s-au îmbogățit cu titluri internaționale de succes, autori consacrați și povești care te vor ține cu sufletul la gură de la prima și  până la ultima pagină. Lumi fascinante și enigme complexe te așteaptă între paginile celor mai apreciate romane mystery și thriller ale sezonului!

Stăpânul Muntelui de Anders de la Motte – Primul volum din seria Leo Asker, acest roman este un adevărat deliciu pentru iubitorii de thriller nordic. Cu peste 20 de traduceri deja realizate, „Stăpânul Muntelui” o aduce în prim-plan pe inspectorul Leonore Asker, care se vede împinsă într-o lume a cazurilor ciudate și a secretelor ascunse, într-o poveste plină de suspans și răsturnări de situație.

Furtuna de zăpadă de Ragnar Jónasson – Primul roman islandez devenit bestseller în Statele Unite și finalul trepidant al seriei „Dark Iceland”. Într-o atmosferă înghețată și plină de mister, Ari Thór Arason se confruntă cu o crimă tulburătoare, în timp ce un viscol nemilos izolează orașul Siglufjörður. Acest roman va captiva cititorii prin tensiunea sa crescândă și complexitatea intrigii.

Refugiul spionilor de Tess Gerritsen – Un thriller care combină perfect acțiunea cu emoțiile intense, „Refugiul spionilor” o urmărește pe fosta spioană Maggie Bird în încercarea ei de a-și lăsa în urmă trecutul periculos. Când vechii dușmani reapar, Maggie trebuie să facă totul pentru a proteja orășelul pe care a ajuns să-l considere noua ei casă, într-o poveste care te va purta prin diverse colțuri ale lumii.

Numai minciuni de David Baldacci – #1 Bestseller New York Times, acest thriller psihologic o aruncă pe Mickey Gibson, o fostă polițistă, într-un joc de-a șoarecele și pisica împotriva unui adversar periculos. Cu o intrigă complexă și surprize la tot pasul, „Numai minciuni” este un roman pe care nu îl vei putea lăsa din mână.

Seara cea mai neagră de Ann Cleeves – Bestseller Sunday Times, acest nou roman din seria Vera Stanhope ne introduce într-o poveste în care secretele încep să iasă la iveală într-o noapte de iarnă plină de mister. Vera Stanhope trebuie să dezlege o crimă complicată, în timp ce zăpada continuă să cadă peste un peisaj înghețat și plin de pericole.

Cartea Cazurilor Nerezolvate de Simone St. James – Un thriller captivant despre secrete vechi și adevăruri periculoase, „Cartea Cazurilor Nerezolvate” ne poartă în micul oraș Claire Lake, unde Shea Collins încearcă să dezlege un mister vechi de patruzeci de ani. Dar cum poate descoperi adevărul când cineva sau ceva vrea să-l țină ascuns cu orice preț? Un roman perfect pentru amatorii de „true crime”.

Noaptea, toate pisicile sunt negre de Anders de la Motte și Måns Nilsson – Al doilea volum din seria Crimele din Österlen, romanul continuă să exploreze cu umor și ironie lumea plină de intrigi și pericole din superba regiune suedeză Österlen. Când un anticar celebru este găsit ucis, ancheta dezvăluie că lumea antichităților nu este deloc atât de pașnică pe cât pare.

Sarek de Ulf Kvensler – Nominalizat la Premiul Crimetime pentru debut, acest thriller montan pune în scenă o drumeție care se transformă rapid într-un coșmar. Trei prieteni se găsesc prinși într-o situație de viață și de moarte, pe fundalul spectaculos și necruțător al unui munte din nordul Suediei.

Ultimul diavol care trebuie să moară de Richard Osman – #1 Bestseller Sunday Times și al patrulea volum al seriei de succes la nivel mondial, romanul ne readuce în compania simpaticului Club al Crimelor de Joi. Când un vechi prieten este ucis, iar un colet misterios dispare, grupul de investigatori amatori trebuie să dezlege un nou mister, cu umor și ingeniozitate.

Ascunsă în zăpadă de Viveca Sten – Primul volum din seria Crimele din Åre, acest roman combină atmosfera misterioasă a Alpilor Suedezi cu o poveste de suspans plină de întorsături de situație. Inspectorul Daniel Lindskog și agenta Hanna Ahlander se confruntă cu o crimă înghețată în mijlocul unei furtuni de zăpadă, într-un thriller pe care nu-l vei putea lăsa din mână.

Ofertă specială: Toate aceste titluri sunt disponibile la un preț special, cu 50% reducere, pe site-ul Crime Scene Press și în librăriile partenere. Nu rata ocazia de a-ți îmbogăți colecția cu cele mai captivante romane polițiste ale momentului!

***

CRIME SCENE PRESS este sursa numărul 1 de romane mystery & thriller, fiind singura editură din România cu un program dedicat în exclusivitate literaturii de acest gen. Printr-o selecție riguroasă a titlurilor, girată de către George Arion, cel mai apreciat scriitor de suspans din România, editura urmărește promovarea genului în rândul cititorilor. În catalogul editurii regăsim atât autori români cât și străini, clasici, dar și contemporani, scriitori ce reprezintă repere de valoare pentru timpul sau spațiul cultural din care provin. Crime Scene Press aduce cititorilor români o varietate de sub-genuri din sfera mistery & thriller, povești captivante și pline de suspans, care au făcut furori la nivel internațional, precum: thrillere psihologice, politice, legale, sau de spionaj. Fie că ești în căutarea unui roman cu detectivi iscusiți și puzzle-uri de rezolvat, a unei povești pline de tensiune și pericol sau a unui thriller psihologic care te ține în suspans până la final, editura satisface aceste preferințe și oferă cititorilor români lecturi captivante și palpitante. La Crime Scene Press, pasiunea pentru povești captivante și pline de mister se întâlnește cu dorința de a aduce bucurie și emoție cititorilor.

Crime Scene Press online

Website: https://crimescenepress.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/crimescenepress

Instagram: https://www.instagram.com/crimescenepress/

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2023

De 14 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2023, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2023, dar și propriile preferințe ale editorilor, colaboratorilor și cititorilor noștri. Astfel, propunem 76 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2023: 25 de cărți de poezie, 31 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2024, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile sunt în valoare de 5000 lei. 

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508