spot_img

Membrii Alianței Festivalurilor Europene de Metal (European Metal Festival Alliance) lansează tricoul caritabil „Metal United”

Membrii European Metal Festival Alliance (EMFA) lansează tricoul METAL UNITED iar toate veniturile realizate din vânzarea acestora vor fi destinate unei organizații caritabile care ajută în acest moment poporul ucrainean greu încercat în această perioadă. Festivalurile care participă la această importantă strângere de fonduri – Alcatraz Hard Rock & Metal Festival, Belgia; Festivalul ARTmania, România; Bloodstock Open Air, Marea Britanie; Brutal Assault, Cehia; Dynamo Metal Fest, Olanda; Inferno Metal Festival, Norvegia; Into The Grave, Olanda; Leyendas Del Rock, Spania; Midgardsblot, Norvegia; Motocultor Festival, Franța; Party.San Metal Open Air, Germania; Resurrection Fest, Spania și Summer Breeze Open Air, Germania – sunt unite împotriva războiului și suprimării și susțin toți oamenii, indiferent din ce țară sunt, indiferent de rasa sau religia lor. Festivalurile spun încă o dată că nu sunt pro ucraineni și împotriva rușilor ci că își doresc să sprijine oamenii care au nevoie de ajutor în aceste vremuri tulburi.

Tricoul este disponibil pentru pre-comandă aici:  https://www.sbtix.de/produkte/45549-charity-shirt-for-ukraine, prețul său este 16,66 EURO, iar încasările vor fi destinate Music Saves UA (Asociația Ucraineană de Evenimente Muzicale – ВАМП). 

 

 

Vlad Yaremchuk, Booking Manager Atlas Weekend Festival, co-inițiator al Music Saves UA, afirmă: „Suntem Asociația Ucraineană a Evenimentelor Muzicale, în timp de pace suntem cea mai mare asociație a reprezentanților industriei muzicale din țara noastră. Acum, viața normală în Ucraina s-a oprit complet, așa că ne folosim toate resursele pentru a oferi ajutor umanitar oamenilor care au cel mai mare nevoie de el în acest moment. Echipa noastră lucrează 24/7 pentru a ajuta cât mai multe victime ale acestui război crud. Centrul de ajutor umanitar a fost deja implementat în incinta locației Atlas din Kiev. De asemenea, lucrăm la înființarea de centre de asistență pentru refugiați la granițele cu Europa, pentru a facilita o infrastructură sigură și solidă pentru sutele de mii de civili care fug din țară. Întreaga noastră echipă se află în prezent în mai multe orașe din Ucraina și suntem în contact strâns cu voluntari, militari ucraineni și grupuri umanitare, așa că suntem conștienți de nevoile urgente de la fața locului și suntem gata să oferim ajutor imediat acolo unde este cea mai mare nevoie.

Prin urmare, avem nevoie urgentă de sprijin financiar. Acesta este motivul pentru care am demarat proiectul de strângere de fonduri. Vă încurajăm să nu rămâneți indiferenți și să ajutați familiile ucrainene să supraviețuiască acestei perioade dificile.”

 

Facebook: https://www.facebook.com/vamp.org.ua

Instagram: https://instagram.com/vamp.org.ua

 

Adam Gregory de la Festivalul Bloodstock, în numele EMFA, spune: „Cu toții suntem șocați de evenimentele recente și dorim să facem tot ce ne stă în putință pentru a ajuta în vremuri atât de dureroase. Toate încasările din vânzarea tricourilor au drept scop sprijinirea celor care au în aceste clipe nevoie de sprijinul nostru financiar și toate gândurile noastre se îndreaptă către toți cei afectați de război sau suprimare.”

 

„În vremuri întunecate și în contexte șocante trebuie să ne unim întotdeauna eforturile pentru a ajuta oamenii aflați în suferință, pentru a le aduce o rază de speranță și a le oferi un punct de sprijin. În fața conflictului și a nedreptății nimeni nu poate rămâne indiferent și nici nu poate închide ochii, iar singura modalitate este să acționăm exact așa cum ne învață artele: să lăsăm deoparte diferențele, să ne unim și să scoatem la iveală latura bună a umanității. Și tocmai asta încercăm să facem cu „tricoul caritabil METAL UNITED”. Sprijinul vital pentru poporul ucrainean va fi posibil doar prin contribuția fiecăruia dintre noi.”

Codruța Vulcu, Fondator & Director ARTmania Festival

 

 

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2023

De 14 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2023, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2023, dar și propriile preferințe ale editorilor, colaboratorilor și cititorilor noștri. Astfel, propunem 76 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2023: 25 de cărți de poezie, 31 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2024, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile sunt în valoare de 5000 lei. 

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508