spot_img

Dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu își lansează cel mai recent volum „Despre SUFLET. Întrebări și răspunsuri”, la Gaudeamus 2024

Târgul Internațional de Carte Gaudeamus 2024 găzduiește lansarea unui nou volum din colecția Dezvoltare personală a Dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu, „Despre SUFLET. Întrebări și răspunsuri”. Evenimentul va fi însoțit de o conferință de 45 de minute susținută de autor, urmată de o sesiune de autografe la standul Editurii Pro Dao.

Dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu, parapsiholog și terapeut, autor a 21 de volume dedicate explorării lumii spirituale, anunță lansarea noi cărții sale cărți pe data de 6 decembrie, în cadrul Târgului Internațional de Carte Gaudeamus 2024. „Despre SUFLET. Întrebări și răspunsuri” este titlul noului său volum publicat de editura Pro Dao în colecția „Dezvoltare personală”.

 „Aceasta este, poate, prima mea carte a cărui public țintă este toată lumea. De la copii și tineri la părinți, seniori – cu toții avem probleme de suflet. Am scris aceasta carte în speranța că îi va ajuta pe oameni să conștientizeze importanța sufletului atât în viața de zi cu zi, cât și din perspectiva vieții spirituale de după moarte”, explică autorul de ce a simțit necesară elaborarea acestui volum.

Lansarea „Despre SUFLET. Întrebări și răspunsuri” va avea loc începând cu ora 18:00 la Sala Mircea Sântimbreanu (Pavilionul B2, Romexpo) și va consta într-o conferință de 45 de minute susținută de Dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu. Participarea la eveniment este gratuită, însă locurile sunt limitate și cei interesați trebuie să se înscrie accesând link-ul: Lansare carte : Despre SUFLET. Intrebari si raspunsuri – Bucuresti – acces sala – Ovidiu Dragoș Argeșanu.

Conferința poate fi urmărită și online, în timp real, prin intermediul platformei Zoom, înscrierea fiind necesară și în acest caz: Lansare carte : Despre SUFLET. Intrebari si raspunsuri – Bucuresti – acces online – Ovidiu Dragoș Argeșanu.

Ulterior, standul Editurii Pro Bao (Pavilionul B2, Romexpo) din cadrul Gaudeamus 2024 va găzdui o sesiune de autografe a autorului între orele 19:00 și 19:30.

O carte despre suflet, un instrument necesar pentru a trăi viața cu bucurie

După publicarea volumelor „Despre KARMĂ”, „Despre DRAGONI” și „Despre ÎNGERI”, Dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu a considerat absolut necesară apariția acestui volum „Despre SUFLET” în format „întrebări și răspunsuri” pentru a explica pe înțelesul tuturor câteva teme extrem de importante pentru dezvoltarea ființei umane:

  • Ce este sufletul și importanța lui. Diferența dintre suflet și spirit.
  • Cum depinde viața în trup de structura fragilă a sufletului.
  • De unde primim sufletul la întrupare, cum este alcătuit și ce avem de făcut cu el.
  • Cum se crește puterea interioară prin suflet.
  • Cum se poate recupera sufletul pierdut, cum se poate reface, curăța și crește.
  • Evoluția spirituală prin îngrijirea sufletului și obținerea celor dorite în această viață și după ea.

„Am studiat suferințele oamenilor și am descoperit că toate, dar absolut toate pleacă de la sufletul pierdut. Fie prin karma personală sau de neam, fie prin atașamente, dorințe, greșeli sau din ignoranță. Putem afla ce este sufletul, care este scopul lui, cum îl putem hrăni, vindeca și crește, dar neapărat folosi în calea noastră pe pământ. Totul cu scopul de a ne redobândi sănătatea și bucuria de a trăi” – Dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu, psihoterapeut și maestru Reiki. Cartea „Despre SUFLET. Întrebări și răspunsuri” este disponibilă pentru comandă pe pagina oficială a autorului: Despre suflet. Întrebări și răspunsuri la un preț de 69,90 de lei. Volumul poate fi achiziționat și de la standul editurii din cadrul Târgului Internațional de Carte Gaudeamus organizat la Romexpo (Pavilionul B2) în perioada 4-8 decembrie 2024.

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2023

De 14 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2023, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2023, dar și propriile preferințe ale editorilor, colaboratorilor și cititorilor noștri. Astfel, propunem 76 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2023: 25 de cărți de poezie, 31 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2024, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile sunt în valoare de 5000 lei. 

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508