spot_img

”Christmas all the ways” la Palatul Bragadiru – sărbători de iarnă într-un palat eclectic, în inima Bucureștiului

Folclor românesc și argentinian, muzică clasică și jazz, operă și musical, colinde și o expoziție de artă contemporană romănească cu vânzare, toate acestea pentru a sărbători un Crăciun de neuitat, într-un palat cu aer interbelic, monument istoric, fondat în anul 1905 

Christmas all the ways este conceptul sub care Palatul Bragadiru din București celebrează anul acesta spiritul Crăciunului, în perioada 17 – 23 decembrie, aducănd pe scenă artiști consacrați,  stiluri muzicale diferite, pentru a atinge gusturi și sensibilități felurite, precum și o expoziție de artă contemporană romănească cu vănzare, pentru a oferi o notă de eleganță și savoare interbelică, sărbătorilor de Crăciun. 

Printre artiștii care vor urca pe grandioasa scenă a Palatului Bragadiru se numără: Eduard Kunz – unul dintre cei mai importanți pianiști ai momentului – Christmas Classics, Taraful Ionică Minune & BibescuȘaraimanic la Palat, Analis Selis și Mariano CastroChristmas Tales, Aurelian Temișan, alături de muzicieni de jazz renumiți, precum Ciprian Pop, Albert Tajti, Ionuț Baranga, Vlad Popescu  – Christmas Carols.

Te așteptăm cu drag, într-o atmosferă de sărbătoare, la Palatul Bragadiru, unde cadourile inedite de Crăciun pot fi insoțite de discuții one to one cu artiștii ce expun în cadrul expoziției cu vanzare – Art for Christmas, iar cele peste 60 de etichete de vin romănesc, atent selecționate pentru pasionații de frumos și enologie, își vor gasi perechea alături de platouri cold-cuts, special concepute pentru o experiență wine-tasting de neuitat, alături de zâmbete și voie bună, lângă ijmpresionantul brad de Crăciun, de la Palat. 

Programul Christmas all the ways la Palatul Bragadiru | 17 – 23 decembrie

Traditional Christmas ▪ 17 decembrie | 20:00 

Taraful lui Ionică Minune și Bibescu – Șaraimanic la Palat 

Christmas Tales ▪ 18 decembrie | 19:00 

Analia Selis & Mariano Castro – folclor Argentinian, câtece tardiționale de Crăciun, tango

Christmas Classics ▪ 20 decembrie | 19:00 

Eduard Kunz – Piano Concert 

Repertoire: Tchaikovsky – Seasons complete, Rachmaninov – Moments Musicaux Complete

Christmas Carols ▪ 21 decembrie | 19:00 

Aurelian Temișan alături de muzicieni de jazz renumiți – Ciprian Pop, Albert Tajti, Ionut Baranga, Vlad Popescu

Art for Christmas | 19-22 decembrie 

Program – 19 decembrie 16:00 – 21:00 | 20-21-22 decembrie 12:00 – 18:00 

Expoziție de artă contemporană românească cu vânzare. Expun Eugen Raportoru, Manuel Mănăstireanu, Ștefan Pelmuș, Gheorghe Coman, Dumitru Mihai Glodeanu, Dumitru Macovei, Florin Șutu, Bogdan Turcea, Sofia Ovejan, Celula de artă 

Povestea Leului Ra | 22 decembrie, 19:00 

Un spectacol concert pentru părinți și copii

Regia: Cezar Ghioca
Cu: Andrei Duțu, Marius Popa, Amalia Uruc, Dalma Kovacs, Medea Bălănică

Din suflet, de Crăciun | 23 decembrie, ora 19:00

Operă, operetă și musical cu sopranele Cristina Fieraru și Teodora Constantinescu, tenorul Daniel-Andrei Găină-Cojuharov, baritonul Andrei Ovidiu Hâncuș, pianista Ioana Găină-Cojuharov, alături de echipa de coregrafi și dansatori din care fac parte: Irina Florea, Iulia Vasile, Alexandru Daniel Bãrbieru.

▪️▪️▪️

Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul Teatrului Godot –  Palatul Bragadiru, dar și pe platformele de ticketing – iabilet.ro, bilete.ro, mystage.ro, eventbook.ro

www.teatrulgodot.ro  www.palatulbragadiru.ro  

***

În vara anului 2021, Teatrul Godot, unul dintre cele mai iubite și cunoscute teatre independente din București și-a mutat sediul într-o clădire istorică aproape de centrul Bucureștiului – Palatul Bragadiru. În vara anului 2022, Teatrului Godot i se alătură în acest demers cultural, The Great Hill și BulevART, formând, începând cu vara anului 2022, ceea ce pe viitor va fi cunoscut drept un hub cultural Bucureștean de referință – The Great Hill Society Club. Astfel, muzica, teatrul, expozițiile și vinul vor crea la Palatului Bragadiru un loc în care oamenii se vor întâlni, atât pentru artă, cât și pentru degustările inedite a peste 60 de etichete de vin românesc, originar din regiunea viticolă Dealu Mare, puse la dispoziție pentru pasionații de enologie si frumos.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Radio România Cultural, clasicradio.ro, Observator Cultural, Ziarul Metropolis, Zile și Nopți, Revista Zeppelin, Bucureștii Vechi, urban.ro, i-concert.ro, emilicalinescu.eu, danbrumar.ro, Agenția de carte, România Pozitiva, I-Qool.ro 

Parteneri ticketing: MyStage.ro, Bilete.ro, Iabilet.ro, Eventbook.ro

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2023

De 14 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2023, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2023, dar și propriile preferințe ale editorilor, colaboratorilor și cititorilor noștri. Astfel, propunem 76 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2023: 25 de cărți de poezie, 31 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2024, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile sunt în valoare de 5000 lei. 

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508