spot_img

Neo Fair, Eco&Wood Edition, la Galateca

Octombrie aduce a doua ediție a târgului de design NEO FAIR. Focusul va fi pe lemn, pentru că susținem promovarea designului din materiale sustenabile. Pe 2 și 3 octombrie 2021, la NEO FAIR afli povestea obiectelor de design realizate din lemn reciclat, a  bijuteriilor create din parchet vechi sau a pieselor din lemn recuperat din diverse medii, dar și alte istorii fascinante spuse de creatori români în cadrul workshop-urilor organizate pe perioada târgului. AgențiadecArte.ro este partener media al evenimentului.

Manuela Bădoiu / Bellissimo / Bicicleta din lemn / Chopchop wood / Katerini / Dorin Gafitanu / Ler povești cusute / Mizza Jewellery / Monica Mocanu / Atelier Muna /  Sabinne / Wooba / Wood Concert sunt designerii care folosesc alte materiale naturale pentru a crea haine, bijuterii sau obiecte de decor invitați la această a doua ediție.

 

La NEO FAIR descoperi noile tehnici și tipare de croitorie care aduc un suflu nou designului vestimentar, pictura pe diverse obiecte sau textile, dar și povestea parfumurilor, lumânărilor sau a altor produse artizanale.

 

Neo Fair este coordonat și găzduit de Galeria de artă și design Galateca, un spațiu efervescent, aflat în inima Bucureștiului, cu o vastă experiență în organizarea târgurilor și evenimentelor dedicate artei și designului din RO și nu numai.

NEO FAIR își propune să aducă pe piața de profil din Ro o interacțiune specială între creator și cumpărător, expunând, într-un spațiu minimalist, nu doar produse, ci povestea din spatele lor.

Susținem designul eco, conceptul de 0 pierderi fiind deviza acestui proiect pe care ne dorim să îl creștem de la ediție la ediție. Prima editie, eco&crafts, a atras branduri cunoscute, povesti fascinante despre 0 waste, recycling si upcycling si vizitatori incantati de conceptul propus.

 

 

Program:
sâmbătă 2 octombrie 11:00-19:00, duminică 3 octombrie 11:00 – 19:00
Intrare liberă

 

Sâmbăta 2 octombrie 

11:00-14:00/ ”De la sursa, la produs. Conștientizăm cauza și cunoaștem procesul”

Workshop-ul de accesorii din plastic reciclat susținut de Ecaterina Colasiz, Katerini/ Durata: 50 minute/

 

12:00/ Prin pictura însuflețim lemnul / Workshop Chopchop Wood/  grup de 6 persoane maxim/  Taxa de 30 lei. 

 

14:00/ Brodăm împreună un guler „Peter Pan / Workshop LER povelti cusute / Durata: 1h și 30 minute/ Număr de participanți : 6 – 8 persoane / Cost: 40 de lei / Tombolă 

 

15:00/Alegem și lipim etichete / Workshop Bellissimo / Durata :1 h / Fără taxă

 

Duminică 3 octombrie 

11:30/ Prin pictura însuflețim lemnul / Workshop Chopchop Wood/  grup de 6 persoane maxim ( cum știți voi cu distanțarea), o grupa sâmbăta, una duminică, după 11:00./  Taxă de 30 lei. 

 

13:00/ Să modelăm  împreună prin tehnica pinch/ Workshop Monica Mocanu / Modelăm clopotei decorativi, prin ciupire, cea mai veche tehnică./ Maxim 5 persoane/ Durata:1 h / Fără taxă

 

.

Târgul isi va desfasura activitatea in raport cu noile reglementari privind pandemia covid19.

Asadar, purtarea mastii este obligatorie, sala va fi folosita la jumatatea capacitatii ei, iar participarea este permisă doarpentru persoanele care se află în una dintre următoarele situații:

a)sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut10 zile de la finalizarea schemeicomplete de vaccinare; b)prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţiacu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore; c) prezintărezultatul negativ certificat al unui test antigen rapidpentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 deore; d) se află în perioada cuprinsă între a 15-azi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

 

 

Detalii pe pagina de facebook neo fair și instagram neofair_galateca, dar și pe www.galateca.ro/ www.neogalateca.ro /

 

Organizat de Galateca și Neogalateca

Plăcut de radio Guerilla

Parteneri media: Glamour, modernism.ro, Biz, AgențiadecArte.ro, dreamingof.net, Cover stories, Kreatoria

Susținut de AQUA Carpatica, Nespresso

 

Galeria de artă contemporană și design Galateca/ Str. C.A. Rosetti nr. 2-4, sector1, București

 

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2023

De 14 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2023, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2023, dar și propriile preferințe ale editorilor, colaboratorilor și cititorilor noștri. Astfel, propunem 76 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2023: 25 de cărți de poezie, 31 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2024, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile sunt în valoare de 5000 lei. 

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508