Aceasta este tema dezbaterii organizate de Universitatea Spiru Haret, pe data de 05 octombrie 2021, ora 19:00. Universitatea Spiru Haret aniversează trei decenii de la înființare, ani în care a devenit cea mai mare instituţie de învăţământ superior privat din România. Universitatea se poate mândri cu facilitarea accesului a peste 330 000 de români la studii esențiale în împlinirea lor profesională și umană. Privind spre viitor, obiectivul trasat de fondatori rămâne neschimbat: dezvoltarea capitalului uman, ca principală resursă a societății noastre.
CE VOR ADUCE URMĂTORII 30 DE ANI ÎN EDUCAȚIE?
La această întrebare vor încerca să răspundă personalități marcante din spațiul public, într-un eveniment de tip video-conferință transmis Live pe website-ul Universității Spiru Haret, precum și pe rețelele sale sociale. Evenimentul este unul de tip hibrid, în studio se vor afla un moderator și un număr restrâns de invitați, în timp ce majoritatea invitaților vor participa prin sisteme de video-conferință. De asemenea, publicul larg va avea posibilitatea de a adresa întrebări în timp real, pe Facebook.
Tendințele și provocările care vor da formă învățământului în viitor; ce trebuie schimbat și ce trebuie evitat; aportul noilor tehnologii; toate acestea sunt teme de maximă importanță pentru societate. Pe pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/535423164200229, veţi putea găsi mai multe detalii şi, în curând, lista completă a invitaţiilor.
Universitatea Spiru Haret funcționează din anul 1991 fiind recunoscută de Ministerul Educației Naționale prin acreditarea acordată de Agenţia Română de Asigurare a Calității în Învătământul Superior și Agenția Europeană de Asigurare a Calității în Învățământul Superior. Instituţia a fost înființată și acreditată prin Legea nr. 443 din 5 iulie 2002, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 491/9 iulie 2002, care certifică faptul că Universitatea Spiru Haret, acreditată, este „Instituție de învățământ superior, persoană juridică de drept privat și de utilitate publică, parte a sistemului național de învățământ”.
Viitorii studenţi au posibilitatea de a opta pentru unul dintre cele 39 de programe de Licenţă, iar absolvenţii ciclului I de studii universitare au la dispoziţie 12 de programe de Masterat în vederea specializării în domeniul ales în cele cinci centre universitare – Bucureşti, Constanţa, Braşov, Craiova şi Câmpulung.
Oferta educaţională este una competitivă şi mereu adaptată cerinţelor de pe piaţa muncii. Ariile de studiu cuprind o paletă largă de specializări precum Ştiinţe Juridice, Ştiinţe Administrative, Informatică, Psihologie, Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar, Științe economice, Educație fizică şi Sport, Medicină Veterinară, acestea având o vizibilitate crescută în momentul de față în ofertele comunicate de către angajatori.
Detaliile despre programele de Licenţă şi Masterat din toate centrele universitare, numărul de locuri, formele de învăţământ sub care sunt organizate (învăţământ cu frecvenţă, învăţământ cu frecvenţă redusă, învăţământ la distanţă), oportunităţile de carieră sau informaţii despre taxe le puteţi găsi pe site-ul https://www.admitere.spiruharet.ro.