Editura Tracus Arte a participat în perioada 20-24 noiembrie 2019 la cea de-a XXVI-a ediție a Târgului de carte Gaudeamus cu noutăți editoriale de ficțiune străină, ficțiune românească, non-ficțiune, dramaturgie, critică literară și eseistică.
În topul vânzărilor se află volumele Insula timpului. 4 poeți din Ucraina și Rusia, antologare și traducere de Ivan Pilchin, Cartea pierdută, de Ion Mureșan, Opere XV (Titus Andronicus, Zadarnicele chinuri ale dragostei, Cymbeline), de William Shakespeare (ediție coordonată și îngrijită de George Volceanov), Autenticitatea, sensuri și nonsensuri, de Ștefan Firică, Exuberanța copilăriei, de István Kovács (traducere, prefață şi note de Susana Vlaicu şi George Volceanov), Cazul Daniil Harms. Supraviețuirea avangardei ruse, de Camelia Dinu, Antoine de Saint-Exupéry, de Virgil Tănase, O țară plină de eroi, de Carmen-Francesca Banciu (traducere de Ana Mureșan), Orașul promis, de Valentina Șcerbani.
Printre cele mai căutate titluri publicate de Editura Tracus Arte pe parcursul celor cinci zile au mai fost Opere I. Familia Popescu, de Cristian Popescu, Moartea lui Mercuțio, de Eugen Simion, În ariergarda avangardei. Convorbiri cu Andrei Grigor, de Eugen Simion, Meditațiile bătrânului despre singurătate, de Vlad Sibechi, un cap pentru un coș de gunoi, de Artur Cojocaru, miere pentru toate exponatele, de Artiom Oleacu, Sfinți, vânturi și alte întâmplări, de Dumitru Radu Popa, Trilogia transilvană, de Miklós Bánffy (traducere de Marius Tabacu), Insula Fertilităţii urmată de periplul lui Simplicissimus prin aproape acelaşi loc, de Henry Neville (ediție, traducere, studiu introductiv și note de Toma Sava), DÍPTICO POÉTICO / DIPTIC POETIC: AMOR CÓSMICO / IUBIRE COSMICĂ și LA MANOSEADA / FEMEIA PIPĂITĂ, de Rodrigo Guzmán Barros (Ricki), traducere de Corina Popa, Cerul, în direct, de Adam Puslojić.
Site web: www.edituratracusarte.ro
Pagina FaceBook: https://www.facebook.com/editura.tracusarte/