spot_img

Programul lunii octombrie, la Teatrul Arte dell’Anima

AgențiadeCarte.ro vă prezintă programul Teatrului Arte dell’Anima, în luna octombrie 2018.

”Totul despre femei”

În datele de 7 și 27 octombrie, de la orele 19:00, Teatrul Arte dell”Anima vă așteaptă la cea mai nouă producție – „Totul despre femei” de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu.

O comedie romantică extraordinară cu Corina Dănilă, Adriana Titieni și Crina Lință. Spectacolul a fost produs în urma celei de-a cincea ediții a concursului „Anima pentru societate”.

„Totul despre femei” este povestea unui diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină. Uneori copleșitor, uneori ludic, uneori trist.

Acest diamant este Femeia – mamă, iubită, prietenă, soră.

Strălucitorul text scris de Miro Gavran privește femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce în fața martorilor actului artistic trei actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci o fărâmă din sufletul propriu. Pentru că era singura cale ca fiecare în parte să întrupeze cinci personaje diferite.

Într-un melanj unic, „Totul despre femei” aduce o poveste de iubire, una de carieră și una de prietenie, plus un conflict puternic stârnit de trei fetite la grădiniță. Nu e suficient? Adăugăm o luptă plină de gelozie între respectabilele nanogenare îndragostite și imaginea este completă.

„Totul despre femei” – o comedie romantică care te va pune pe gânduri. 3 actrițe, 15 personaje și un spectacol de o oră și jumătate ce te va învăța și dezvăța totul despre femei.

Distribuție: Corina Dănilă, Adriana Titieni și Crina Lință

Regie: Felix Crainicu

Scenografie: Ioana Colceag

Traducere: Mihaela Balint

Adaptare text: Crina Lință

Light & sound design: Alexandru Bibere

Durata: 1h 20’

Preț bilet: 35 lei

Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București, Bucharest
Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail:
teatru@artedellanima.ro.


*Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/totul-despre-femei-1184?af=41 și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

”de-A PoeZIA”

Un joc de Cuvinte și de Viață.

Teatrul Arte dell’Anima vă invită în data de 12 octombrie, de la orele 19:00 la spectacolul „de-A PoeZIA” de și cu Radu Lupu.

Unde pierdem noi pe drum între copilărie și viața adultă… poezia? Oare s-a pierdut cu adevărat sau pur și simplu ne e frică să o descoperim?

Aglomerația și agitația de zi cu zi, în care nu ai timp de nimic și totuși ai pentru toate, ne fac să trăim viața într-un continu maraton – serviciu, școală, facturi, copii… Stop! Nu suntem oare toți plămădiți din același fir de ață, cu aceeași sensibilitate, cu bucurii, dezamăgiri sau regrete? Cum am devenit oare atât de diferiți?

de-A PoeZIA este o întoarcere la Sinceritate. O restituire a Normalului și a Vieții. O întâlnire cu poezia de dragoste și de viață, ca un joc, ca un dor de oameni.

Simțurile noastre în viața de zi cu zi sunt amorțite. Vino să simți cu adevărat din nou!

Un spectacol cu Sinceritate. Un spectacol cu Adevăr. Un spectacol cu Iubire. Un spectacol cu Părinți. Un spectacol cu Moarte și Viață. Nu doar un spectacol, UN DOR DE OAMENI, o întâlnire la teatru…

Un spectacol cu și de Radu LUPU.

Durata: 80 minute fără pauză

Preț bilet: 25 lei

Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București, Bucharest
Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail:
teatru@artedellanima.ro.

*Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/de-a-poezia-1196 și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

„Lettice și Leușteanul”

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la spectacolul „Lettice și Leușteanul” de Peter Shaffer, traducere de Crina Lință, regia Geanina Hergheligiu în data de 18 octombrie, de la orele 19:00. O comedie verbală, ierbală, dar nu și letală cu Crina Lință, Ioana Pavelescu și Silviu Biriș.

„Lettice și Leușteanul” este o savuroasă comedie satirică care spune, într-un stil plin de umor fin și nuanțat, British, povestea întâlnirii dintre Lettice Douffet (o femeie pasionată de istorie, teatru și bucătărie elisabetană), ghid turistic la Conacul Fustian, conac bântuit (în opinia ei) și Charlotte (Lotte) Schoen, aparent rigidul reprezentant al Consiliului Conservării și Protejării Obiectivelor Istorice ale Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Ca în fiecare loc de muncă, Lettice decide să urmeze „regula celor trei Δ, regulă moștenită de la mama ei, imaginând fapte grandioase petrecute pe Marea Scară a Conacului. Lotte o concediază, dar are revelația întâlnirii unui om „spectaculos”, pe care, săptămâni mai târziu, simte nevoia sa îl caute. Lotte îi va împărtăși acesteia faptul că a moștenit de la tatăl ei (proprietarul Editurii Perseus), „ochii” pentru frumos, pentru construcțiile cu arhitectură splendidă, care dau identitate.

Cele două petrec tot mai mult timp împreună, reînviind scene din istorie și, inevitabil, se produce un accident, care conduce la un proces public. Cel mai intrigat de toate întâmplările ciudate care declanșează accidentul este avocatul Bardolph, un profesionist prins fără voia sa în mrejele imaginației actriței Lettice Douffet.

Ce au în comun Lettice Douffet, Charlotte Schoen și Maria Stuart, regina Scoției rămâne să descoperim împreună în data de 30 aprilie, începând cu orele 19:30 la Teatrul Arte dell’Anima din strada Făinari, nr. 17D!

Distribuția: Lettice Douffet – Crina Lință

Charlotte/ (Lotte) Schoen – Ioana Pavelescu

Țâfnosul /Framer/Jim Mackintosh/ Mr. Bardolph – Silviu Biriș

Regie: Geanina Hergheligiu

Pictură décor: Alina Mavru

Sound&light: Alex Bibere

Durata: 1h 45’

Preț bilet: 40 lei

Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București, Bucharest
Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail:
teatru@artedellanima.ro.

Biletele sunt disponibile în rețeaua mySTAGE aici: https://www.mystage.ro/spectacole/lettice-lovage-895/ și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

„O noapte furtunoasă” de I. L. Caragiale

Teatrul Arte dell’Anima vă invită în data de 25 octombrie, orele 19:00, la spectacolul „O noapte furtunoasă” în regia lui Florin Liță. Distribuția este formată din: Alexandru Banciu (Jupân Dumitrache sau Titircă Inimă-Rea), Adrian Piciorea (Nae Ipingescu), Mircea Alexandru Băluță (Chiriac Sotirescu), Vlad Lință (Spiridon Ionescu), Voicu Aaniței (Rică Venturiano), Alexandru Beteringhe (Ghiță Țircădău), Bianca Cuculici (Veta Dumitrache), Ana Crețu (Zița Venturiano). Scenografia este semnată de Ioana Colceag.

Un spectacol exploziv, cu multe întorsături de situație, ce te va ține cu sufletul la gură până la final. O lume a mahalalei unde politica se amestecă cu pasiunea, iubirea cu moralitatea și modul de viață este unul impulsiv. Personajele însuflețite atât de bine de acești tineri actori trăiesc intens și nu se gândesc prea mult la consecințe.

O comedie ce nu moare niciodată și rămâne de actualitate indiferent de epocă,  „O noapte furtunoasă” îi introduce pe spectatori direct în lumea lui Caragiale chiar de la intrarea în teatru, făcându-te în fiecare secundă să te întrebi ce mai urmează.

Distribuție: Alexandru Banciu, Adrian Piciorea, Mircea-Alexandru Băluță, Vlad Lință, Voicu Aaniței, Alexandru Beteringhe, Bianca Cuculici, Ana Crețu
Producție: Teatrul Arte dell’Anima
Regie:
Florin Liță
Scenografie:
Ioana Colceag

Preț: 35 lei / 30 lei redus

Durată: 1h 20’

Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București, Bucharest
Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail:
teatru@artedellanima.ro.

Biletele sunt disponibile în rețeaua mySTAGE aici: https://www.mystage.ro/spectacole/o-noapte-furtunoasa-870?af=41 și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

„Pușlamaua de la etajul 13”

O simbioză artistică de onoare, dramaturg-actor-regizor!

„Pușlamaua de la etajul 13” de Mircea M. Ionescu, jucată de actrița româno-canadiană Claudia Motea, în regia lui Vlad Stănescu de la Teatrul Național București, se joacă la Teatrul Arte dell’Anima din București în data de 26 octombrie, orele 19:00!

Personaj simbol al Tineretului zilelor noastre, „Pușlamaua”, este o puștoaică de 15 ani percepută de societate ca fiind „și bună și rea și nebună” care transmite, prin rolul compozițional de excepție al actriței Claudia Motea, un mesaj pozitiv, potrivit căruia oamenii să nu mai trăiască, în continuare, „cu frâna de suflet trasă”.

Dramaturgul Mircea M. Ionescu dăruiește scenei un text de o mare valoare umană cu un dezinvolt curaj și rafinament metaforic, pe care actrița Claudia Motea îl fructifică, excelent, prin talentul ei care a consacrat-o, sensibilizând la modul cel mai profund inima spectatorului. În deplină simbioză cu textul este muzica scrisă de Dennis Dreith, compozitor american care a semnat coloana sonoră la filme celebre, precum Jurrasic Park, Brave Heart și sunetul asigurat de Alexandru Rădulescu, inginer electroacustic la Teatrul Național București.

Iată o piesă, aflată la cea de-a unsprezecea montare a ei, pentru toate vârstele, cu mult râs și lacrimă, care pledează pentru frumusețea sufletului uman și trage un semnal de alarmă asupra vieții societății actuale în care trăim!

Claudia Motea a fost remarcată datorită talentului său actoricesc, dar și pentru cel de dramaturg/scenarist, în țară, precum și în străinătate, obținând mai multe premii și distincții din partea unor instituții de prestigiu. The Theatre Film Festival London Canada i-a acordat titlurile de Best Actress, Best Original Script, Best Audience Award și o nominalizare Brickenden Award. În anul 2015 a primit Premiul de Excelență în cadrul Galei Celebrităților, iar în 2016 a fost aleasă Femeia Anului la Gala Femei de Succes. În prezent este director artistic al Teatrului „NOSTRUM”, afiliat Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și președinte al Departamentului Artele Spectacolelor al Uniunii Artiștitor Plastici.

Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București, Bucharest
Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail:
teatru@artedellanima.ro.

Preț bilet: 30 lei

Durată: 1h 5’
*Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici:
https://www.mystage.ro/spectacole/puslamaua-de-la-etajul-13-909?af=41 și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

„Mersul Trenurilor”

Teatrul Arte dell’Anima are plăcerea să vă invite la spectacolul „Mersul Trenurilor” scris și regizat de Andrei Adam, în data de 30 octombrie, de la orele 19:00.

„Mersul Trenurilor” este un spectacol în trei scene, cu trei personaje. Porneşte chiar dintr-un tren în care un el şi o ea se întâlnesc și li se întâmplă o evidentă apropiere emoţională, urmând ca în scenă a doua să se rupă, după ce Robert, personajul masculin şi-a permis să îşi imagineze un joc romantic între sticlele lor de apă.

Ceva neaşteptat se întâmplă după toate astea şi toate convenţiile se rup pentru a da naştere unor direcţii nebănuite. O poveste comică și dramatică, desfășurată pe un fundament de teatru al absurdului! Ce implicare au Romeo și Julieta, un regizor cu idei abstracte și Pokemon, rămâne să aflăm împreună într-un spectacol cu și despre viață.

Distribuție: Teodora Daiana Păcurar, Robert Poiană, Alexandru Budacă

Text și regie: Andrei Rareș Adam

Durată: 1h 10’

Preț bilet: 30 lei

Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București, Bucharest

Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.

*Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/mersul-trenurilor-1200 și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

”Întreaga mea lume”

Teatrul Arte dell’Anima vă invită în data de 31 octombrie, orele 19:00 la spectacolul „Întreaga mea lume” de Andrew Bovell, regia Puiu Șerban!

„Întreaga mea lume” este o adaptare după piesa “Things I Know To Be True” de Andrew Bovell ce spune povestea lui Rosie, o adolescentă care se întoarce pe nepusă masă acasă, în suburbia unui oraș provincial din Australia, după ce-a-ncercat să-și facă un rost prin Europa.
Pe lista ei cu lucruri pe care le știe sigur ca fiind categoric adevărate se află doar mama, tata și cei trei frați… Dar viața își face loc și un val-vârtej de evenimente o face să se maturizeze brusc.

Un spectacol viu, cu un final neașteptat, ce te face să îți pui întrebări esențiale, așa cum orice spectacol de teatru ar trebui să o facă. O lecție de viață, o bucată de realitate trăită de tinerii artiști pe scena Teatrului Arte dell’Anima.

Distribuția:
Rosie – Irina Noaptes, Pip – Adelina Toma, Mark – Claudian Șiman, Ben – Vlad Lință, Fran – Anca Bejan, Bob – Dorin Enache

Profesori coordonatori:
Conf. univ. dr. Puiu Șerban

Asist. drd. Raluca Ghervan

Scenografie: Flavia Stroe

Lumini si sunet: Claudia Ene și Patricia Cordoş

Preț bilet: 30 lei

Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București, Bucharest
Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail:
teatru@artedellanima.ro.
*Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/intreaga-mea-lume-1161/ și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

***

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la spectacole!

Program – https://www.artedellanima.ro/program-evenimente/

bilete la spectacolul tău preferat din rețeaua mySTAGE aici – https://www.mystage.ro/#/f=0+0+teatrul-arte-dellanima_122+0+0!

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2023

De 14 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2023, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2023, dar și propriile preferințe ale editorilor, colaboratorilor și cititorilor noștri. Astfel, propunem 76 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2023: 25 de cărți de poezie, 31 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2024, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile sunt în valoare de 5000 lei. 

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508