spot_img

Lansările Editurii Herald , la Gaudeamus 2017

Editura Herald vă așteaptă și la ediția de anul acesta a Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură care va avea loc în perioada 22-26 noiembrie 2017 în Pavilionul Central Romexpo, programul de vizitare a târgului fiind zilnic între orele 10.00 şi 20.00.

Mai multe detalii aici.

La standul Standul 27 (Parter, Complexul Romexpo), vor fi peste 300 de titluri aflate la reducere (15-35%) și noi titluri semnate de Ramana Maharshi, Winston Churchill, Harriet Lerner, Nikola Tesla, Voltaire, Kahlil Gibran, IbnArabī, Patrick Fanning, Kim Paleg, Allan Percy, Jean-Marie Ragon, Victor Hugo, Patricia Jennings, Kathleen McDonald, Chantal  Sicile-Kira, ce vor fi lansate după cum urmează:

Joi, 23.11.2017

  • Ora 16:00Dacă – Elena Liliana Popescu

Prezentarea volumului multilingv de poezie Dacă de Elena Liliana Popescu

Invitaţi: Caius Dobrescu, Anca Irina Ionescu, Dan Anghelescu, Dușița Ristin, Mihaela Albu, Simona Grazia Dima

  • Ora 17:00 – Călătorie spre centrul fiinţei

Lansarea cărţilor Fii ceea ce ești şi Imortalitate conștientă de RamanaMaharshi

Invitaţi: Elena Liliana Popescu, George Petre, Mihai Liţă, Simona Grazia Dima

Moderator: Sorin Lucaci

  • Ora 18:30 – Regularitate şi istorie masonică

Lansarea cărţilor Ortodoxie masonică de Jean-Marie Ragon și Istoria francmasoneriei de Albert Mackey

Invitaţi: Vasile Zecheru, Gelu Voican Voiculescu, Horia Nestorescu Bălceşti, Augustin Ioan, Victor Agapiescu

Moderator: Sorin Lucaci

Vineri, 24.11.2017

  • Ora 17:30Autobiografia –Vieţi în slujba umanităţii

Lansarea cărţilor Autobiografia mea intelectuală de Victor Hugo, Anii tinereţii mele de Winston Churchill şi Invenţile mele de Nikola Tesla

Invitaţi: Anca Ionescu, Ioana Socolescu, Ion BogdanLefter

Moderator: Sorin Lucaci

  • Ora 18:45 – Tratamente alternative ale durerii

Lansarea cărţii Cum să depăşim durerile cronice şi acute de Marc S. Micozzi şi Sebhia Marie Dibra

Invitaţi: Mirela Pop, Ioana Socolescu, Mircea Laurenţiu

Moderator: Sorin Lucaci

Sâmbătă, 25.11.2017

  • Ora 12:00Voltaire despre fizica lui Newton şi popularizarea ştiinţei

Lansarea cărţii Elementele filosofiei lui Newton de Voltaire.

Invitaţi: Adrian Niţă, Cristian Român, Alexandru Anghel

Moderator: Sorin Lucaci

  • Ora 13:15 – Mindfulness în educaţie – Cum readucem armonia în sălile de curs

Lansarea cărții Mindfulness pentru profesori de Patricia Jennings

Invitaţi: Lila Vasilescu, Andreea Neagu

Moderator: Sorin Lucaci

  • Ora 15:45Întâlnire cu înțelepciunea sufită

Lansarea cărților Darul iubirii de Kahlil Gibran şi Cartea înţelepciunii de IbnArabī

Invitaţi: Mihai Cernătescu, Teodoru Ghiondea, Mihai Liţă

Moderator: Sorin Lucaci

  • Ora 17:30 – Practica meditaţiei în viaţa cotidiană

Lansarea cărţii Cum să medităm de Kathleen McDonald

Invitaţi: Daniela Andreescu, Bogdan Brumă, Mihai Liţă, George Petre

Moderator: Sorin Lucaci

Duminică, 26.11.2017

  • Ora 12:30Autismul – între mit şi realitate

Lansarea cărţii Tulburarea de spectru autist. Ghidul complet pentru înțelegerea autismului, de Chantal Sicile-Kira

Invitaţi: Răzvan Rădulescu, Cristina Abdula, Marius Teodor Zamfir, Gabriela Deniz, Bogdan Bruma

Moderator: Sorin Lucaci

  • Ora 14:30Cum învăţăm să relaţionăm în cuplu

Lansarea cărţilor Ghidul căsniciei de Harriet Lerner şi Abilităţi de relaţionare în cuplu de Matthew McKay, Patrick Fanning şi Kim Paleg

Invitaţi: Gina Enache, Irina Calomir, Andrei Vulpescu

Moderator: Sorin Lucaci

  • Ora 16:00Urmează-ţi calea! – Explorări interioare

Lansarea cărţii Turistul interior de Allan Percy

Invitaţi: Mario Barangea, Anda Ciobanu, Marius Vornicescu, Valentin Protopopescu

Moderator: Sorin Lucaci

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2023

De 14 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2023, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2023, dar și propriile preferințe ale editorilor, colaboratorilor și cititorilor noștri. Astfel, propunem 76 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2023: 25 de cărți de poezie, 31 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2024, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile sunt în valoare de 5000 lei. 

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508