Miercuri, 1 noiembrie 2017, ora 19, la Gallery (str. Leonida nr. 9-11, București) se va desfășura o nouă ediție a Galeriei Întâlnirilor, coordonată de Daniel Sur. Cu această ocazie va avea loc o lectură din memoriile Generalului de Brigadă Manole Ben Manole. Invitați: Manole Ben Manole, aka Denis Dinulescu și invitații săi surpriză. Evenimentul se derulează sub egida Asociaţiei Naţionale pentru Arte Vizuale Contemporane.
Breaking news: Generalul de Brigadă Manole Ben Manole va face dezvăluiri cutremurătoare despre armata sa, războaiele sale și mai ales despre cuceririle sale. Iată un scurt fragment din jurnalul generalului:
„La Roma, unde generalul făcu popas cu armata sa, chiar în oraș, în hotelul în care se instalase, generalul auzi în prima noapte sunete de cimbal. Mare-i fu uimirea când își auzi propria melodie. Bătu la ușă. Îi deschise o fată frumoasă, brunetă, Anna. De unde știi melodia asta? De niciunde, îi răspunse fata cu o voce cristalină, de neclintit. O știu pur și simplu. Mi-ai umblat prin hârtii? Nu. Și de atunci, cel puțin cât durase tabăra din Roma, cei doi rămaseră împreună.”
Generalul de Brigadă Manole Ben Manole din sat Obedeni, județ Giurgiu, a simțit nevoia să apere Constituția României de mic. Maică-sa l-a scos în curte, l-a pus pe oală și i-a adus tava cu obiectele care trebuie alese pentru stabilirea viitorului. Pe tavă erau Contribuția, Prostituția, Intuiția, Inaniția, Poliția, Segregația, Inundația și Constituția. Copilul Manole a ales Constituția și de atunci o apără neîncetat.
Sub pseudonimul Denis Dinulescu, generalul Manole Ben Manole a mai scris niște chestii literare, scenarii de film, teatru, unele așa, unele altfel: Japonezul Albastru, proză, Cele zece neveste ale lui Oedip, proză, Cu buletinul la Paris, film, O zi din viața lui Nicolae Ceaușescu, teatru, iar în pregătire are un volum numit De vorbă cu vajnicul apărător al Constituției din Obedeni, Manole Ben Manole.
Ca să nu ziceți că nu v-am spus!!!