spot_img

Începe VACANȚA DE VARĂ CU EXCELSIOR!

Începând din 26 mai și până pe 10 septembrie 2017, Teatrul EXCELSIOR vă invită să vă petreceți Vacanța de Vară cu EXCELSIOR, în parcul Bazilescu din București. În fiecare weekend, între orele 17.30 și 22.00, copiii, părinții și bunicii sunt așteptați la spectacole de teatru și dans, concerte, numere de magie, proiecții de filme românești, ateliere de joacă și multe alte surprize!

Teatrul EXCELSIOR vă invită într-o aventură de vară pregătită cu grijă pentru cei mici și cei mari, astfel încât ei să poată savura fiecare week-end al verii în compania unor artiști cunoscuți, a invitaților speciali, dar și a micilor aspiranți care se pregătesc deja pentru o carieră în domeniul artistic. Cât e vacanța de lungă, fiecare sfârșit de săptămână pe care îl veți petrece în Parcul Bazilescu împreună cu Teatrul EXCELSIOR va deveni un tărâm al poveştilor modelat de bucuria şi entuziasmul copilăriei.

În fiecare zi de vineri, începând cu ora 20:00, vor avea loc proiecții de filme românești, ocazie pentru părinți și bunici de a revedea peliculele care le-au încântat copilăria, dar și o experiență inedită pentru cei mici de a se întâlni cu personaje ale cinemtografului clasic. Zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul 17.30 – 22.30, sunt dedicate spectacolelor de teatru, numerelor de magie, dar și întâlnirilor cinematorgafice cu personajele preferate ale copiilor de ieri și de azi.

* Subordonat misiunii Excelsior vine în sprijinul familiei, Vacanţa de vară cu EXCELSIOR este un program anual, inițiat de Teatrul EXCELSIOR, ce cuprinde o serie de evenimente în aer liber dedicate copiilor și tinerilor, fiind conceput ca o alternativă plăcută de petrecere a timpului liber pe parcursul vacanței, dar și ca un spațiu deschis, de familiarizare a acestora cu fascinanta lume a artelor spectacolului.

Vacanța de Vară cu Excelsior a debutat pe 30 mai 2015. Prima ediție s-a desfășurat pe esplanada Teatrului EXCELSIOR, iar datorită numărului mare de spectatori entuziaști care au participat la eveniment, începând de anul trecut, Festivalul s-a mutat în Parcul Bazilescu din sectorul 1 al capitalei.

Programul evenimentelor din perioada 26 mai – 4 iunie 2017 este disponibil pe website-ul Teatrului EXCELSIOR, www.teatrul-excelsior.ro/, pe pagina de Facebook: www.facebook.com/Teatrul-Excelsior-

***

Vineri, 26 mai
20.00 – 21.30

Pistruiatul, regia Francisc Munteanu – proiecție de film

Sâmbătă, 27 mai
18.00 – 22.00

Bucle aurii spectacol de teatru (Trupa Hodoronktronk)

Nicio școală fără cor – concert

Concurs cu premii

Aventurile lui Habarnamși ale lui ȘtieTot – spectacol de teatru (Trupa Istețilă)

Concert Anna Lesko

Amintiri din Copilărie, regia ElisabetaBostan – proiecție de film

Duminică, 28 mai
18.00 – 22.00

Cocoșelul neascultător – spectacol de teatru (Teatrul EXCELSIOR)

Nicioșcoală fără cor – concert

Concurs cu premii

Țărăncuța cea isteață – spectacol de teatru (Trupa Gestual Art)

Concert  Emilia Mușală

Alo, aterizează străbunica, regia Nicolae Corjos – Proiecție de film

Joi, 1 iunie
18.00 – 22.00

Departe de casă – spectacol de teatru muzical (Acting Dream Academy)

Nicio școală fără cor – concert

Concurs cu premii

Degețica – spectacol de teatru (Teatrul EXCELSIOR)

Concert Mihai Constantinescu

Dumbrava minunată, regia Gheorghe Naghi – proiecție de film

Vineri, 2 iunie
20.00 – 21.30

Roșcovanul, regia Francisc Munteanu – proiecție de film

Sâmbătă, 3 iunie
18.00 – 22.00

Bunicuța Julieta spectacol de ventrilocie (Crina Zvobodă)

Nicio școală fără cor – concert

Concurs cu premii

Hansel și Gretel – spectacol de teatru (Trupa Basm)

Concert Fidas

Maria Mirabela, regia Ion Popescu-Gopo, Natalia Bodiul – proiecție de film

Duminică, 4 iunie
18.00 – 22.00

Magia Copilăriei – spectacol de teatru (Teatrul EXCELSIOR)

Nicio școală fără cor – concert

Concurs cu premii

Magicianul Paco – spectacol extraordinar de magie

Concert  Emilia Mușală

Bădăranii, regia Gheorghe Naghi, Sică Alexandrescu – proiecție de film

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2023

De 14 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2023, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2023, dar și propriile preferințe ale editorilor, colaboratorilor și cititorilor noștri. Astfel, propunem 76 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2023: 25 de cărți de poezie, 31 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2024, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile sunt în valoare de 5000 lei. 

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508