Ţi-ar plăcea să înveţi să pregăteşti gustări spaniole şi să deguşti vinurile care le însoţesc? Apropie-te de savoarea bucătăriei spaniole, participând la un atelier gastronomic. Instituto Cervantes din Bucureşti, cu sprijinul restaurantului “El Puerto Ibérico” şi al “Selecciona Hub”, organizează un atelier de gastronomie în care chef Marcos Antonio Cano Ruiz şi Eduardo García del Amo, reprezentatul cramelor spaniole care oferă vinurile pentru atelier, ne vor arată cum se pregătim patru varietăţi de mâncăruri spaniole: „crema de yogur con bacalao y coulis de pimientos”, „gazpacho andaluz”, „tartar de atún con cítricos y huevos negros” y „solomillo de cerdo con vino mostaza y miel” .
Fiecare fel va fi însoţit de vinul care i se potriveşte, iar participanţii vor degusta, la cina cu care se încheie procesul de învăţare, diverse vinuri spaniole.
Date şi orar: luni, 25 mai (18.00 h – 20:00h.)
Loc: Restaurante “El Puerto Ibérico”, Calea Dorobanţilor 61-63
Preţ: 150 lei
Număr maxim de cursanţi: 15
Înscrieri şi rezervări de loc: cult3buc@cervantes.es şi la tel. 021 210 27 37, Secretariatul de Cursuri al Instituto Cervantes
Limba: spaniolă şi română
Data-limită de înscrieri: 25 mai, ora 15:00