spot_img

Premiile Creativităţii ARCUB – UNATC 2014

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” împreună cu ARCUB au premiat creativitatea. Pe data de 12 decembrie 2014, la sediul UNATC – Sala Ileana Berlogea, a avut loc evenimentul Premiile Creativității ARCUB – UNATC 2014.

Agențiadecarte.ro vă prezintă câștigătorii:

1.Andreea Mihaela Călăraşu – Universitatea din Bucureşti – Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării – o bogată activitate studentenţească în proiecte şi evenimente precum: „Universitatea din Bucureşti – 150 de ani”

2. Miruna Silvia Stan – Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Biologie, studii doctorale. Teză de doctorat: „Cercetări la nivel celular şi molecular privind toxicitatea unor nanomateriale sintetizate”. Participări la manifestări ştiinţifice naţionale şi internaţionale

3. Sebastian Androne – Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti – Facultatea de Compoziţie, Muzicologie şi Pedagogie Muzicală – Stil şi limbaj compoziţional

Media anilor de master 10, şef de promoţie al Facultăţii de Compoziţie, promoţia 2012.

Participări şi diplome obţinute la diferite festivaluri naţionale şi internaţionale.

4. Alexandra Vişan – Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu”, studii doctorale

Teză de doctorat: „Percepţia tactilo-chinestezică a spaţiului arhitectural” pentru care a primit calificativul „Excelent”.

5. Andreea Călugăru – Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti – Master în “Geomatica pentru ingineria mediului“. Proiectul „I in the sky”.

6. Marian Andrei Istrate – Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti, studii doctorale

A pus bazele pentru un sistem de ventilare prototip care a fost instalat, verificat şi analizat în Liceul „Anghel Saligny“, în ultimele 6-8 luni.

7. Nicholas Catianis – Universitatea Hyperion din Bucureşti, absolvent 2014 – specializarea Actorie

– roluri în piese de teatru şi filme în producţii de stat sau independente, prezentator la Televiziunea Română

8. Marius Tudor Ionescu – Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila din Bucureşti

– absolvent al Facultăţii de Medicină

– director, dirijor – fondator Cor “Vox Medicalis”

9. sublocotenent inginer Nicolae Radu Ionuţ – Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, Facultatea de Pompieri, studii doctorale. A realizat la Lucrarea de Diplomă un prototip de centrală termică individuală pe combustibil solid, care a intrat in dotarea Laboratorului de Termo-hidraulică al Facultăţii de Pompieri.

10. Georgian Stan – Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, Facultatea de Poliţie, student și la Facultatea de Drept şi Stiinţe Sociale – Craiova

Participări la Conferinţe cu propuneri de teme actuale în domeniul juridic

11. Eliza Chirilă, Preşedintele Clubului Studenţilor Universităţii Româno-Americane – Universitatea Româno-Americană, proiect al Clubului Studenţilor “Ziua interculturalităţii”

12. Costinel Serban – Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative – Master în Managementul Proiectelor

Activităţi de cercetare

Manager de proiect şi Redactor Şef al Revistei de Opinii pentru Tineri – GEN 90.NET

13. Florin Diaconu – Universitatea Spiru Haret Bucureşti – Facultatea de Arhitectură – participare concurs internaţional „Isover”

14. Andreea Nagy –   Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, Arte Vizuale, studii doctorale

Tema lucrării – „Arhiva de imagini ca sursa pentru Arta Contemporană. Elemente de Analiză expresivă a Arhivelor de Imagini digitale” – tema presupune o noutate în domeniul Comunicării vizuale contemporane

15. Ionuţ Ruscea – Centrul de Excelenţă pentru Studiul Imaginii (CESI) – masterand anul II, la Programul Societate, Multimedia, Spectacol

– Coordonarea echipelor de voluntari la mai multe festivaluri de film

– Editor ziarul Festivalului Comediei Româneşti FestCo

16. Bianca Bădulescu – Universitatea de Ştiinte Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti – Facultatea de Îmbunătăţiri funciare şi Ingineria Mediului, an IV – Specializarea “Măsurători Terestre şi Cadastru“

Premiul I la concursul ArcGIS Storytelling in cadrul firmei ESRI România – cu Lucrarea – „Monumente Istorice din Judeţul Calaraşi”

17. Daniel Sava – Universitatea Politehnică din Bucureşti, masterand la Facultatea de Chimie aplicată şi Ştiinţa materialelor

Premii naţionale în domeniul studiat

Activitate de cercetare şi activitate pedagogică la Universitatea Politehnică

18. Maria Vasile – Universitatea Politehnică din Bucureşti

19. Alexandru Berceanu – UNATC „I.L.Caragiale” – studii doctorale

Proiectul „Cinetic”

Spectacolul „Interfaţa”

20. Anghel Damian – UNATC „I.L.Caragiale” – student Master Arta Actorului

4 premii la Gala Hop 2014, printre care Premiul „Cel mai bun actor de comedie”

Debut lung metraj “Roxanne”, cu care a participat la mai multe festivaluri internaţionale

21. Germain Kanda – UNATC „I.L.Caragiale” – student anul II Master Regie de film

Numeroase premii obţinute la festivaluri naţionale şi internaţionale, precum Academie des Cesar, Trofeul Gold Panda – China, Gala Gopo şi multe altele.

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2023

De 14 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2023, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2023, dar și propriile preferințe ale editorilor, colaboratorilor și cititorilor noștri. Astfel, propunem 76 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2023: 25 de cărți de poezie, 31 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2024, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile sunt în valoare de 5000 lei. 

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508