Începând cu luna iulie 2013, volumul “Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru părinţi şi copii” de Georgeta şi Ion-Ovidiu Pânişoară, apărut la Editura Polirom, a devenit animaţie şi poate fi descărcată de pe Google Play şi Apple Store.
InfomediaPro – producător de software educaţional – a realizat seria educaţională interactivă „PitiClic şi medaliile succesului” în care a dezvoltat toate cele şapte poveşti cuprinse în volumul “Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru părinţi şi copii”. Aceasta poate fi descărcată pe telefon sau tabletă. Autorii, Georgeta şi Ion-Ovidiu Pânişoară – profesori ai Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti, au fost consultanţi în realizarea noii serii „PitiClic şi medaliile succesului”.
Pentru a descărca GRATUIT „Povestea răbdării”, click aici.
„Astăzi, din ce în ce mai mulţi părinţi sunt interesaţi de dezvoltarea emoţională a copiilor lor. Tuturor acestora, autorii le propun sfaturi şi idei de activităţi ce pot fi desfăşurate împreună cu copiii, concepute pentru a-i ajuta pe părinţi să dezvolte şapte calităţi ale celor mici, corespunzătoare celor şapte medalii: curajul de a vorbi în public, cooperarea, curiozitatea, răbdarea, creativitatea, perseverenţa şi empatia.
Pentru părinţii moderni, din ce în ce mai interesaţi de dezvoltarea copiilor lor pentru succes, “Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru părinţi şi copii” devine astăzi un instrument complex de dezvoltare personală.” (editorii)
Georgeta Pânişoară este conferenţiar doctor la Departamentul de Psihologie al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea din Bucureşti. A scris 7 cărţi (este coordonatoarea volumului Psihologia copilului modern şi a colecţiei „Psihologia copilului & Parenting” la Editura Polirom), a fost implicată în proiecte naţionale şi internaţionale de profil.
Ion-Ovidiu Pânişoară este profesor doctor, director al Departamentului de Formare a Profesorilor şi conducător de doctorat în Ştiinţele Educaţiei, Universitatea din Bucureşti. A scris 10 volume, dintre care Comunicarea eficientă, apărut la Editura Polirom în trei ediţii, a fost distins cu premiul Academiei Române.