spot_img

“Săptămâna PSI”, la Braşov, Iaşi, Cluj, Timişoara şi Bucureşti

În perioada 5-10 noiembrie 2012, va avea loc evenimentul “Săptămâna PSI”. Această săptămână este dedicată discuţiilor despre vis şi terapie, despre personalitate şi credinţă, despre erotism şi psihologie feminină. Invitaţi:  profesori universitari şi terapeuţi consacraţi din Braşov, Iaşi, Cluj, Timişoara şi Bucureşti. Evenimentul este organizat de editura Trei şi Librăriile Cărtureşti, în cinci oraşe ale ţării.

PROGRAM BUCUREŞTI – Librăria Cărtureşti Verona

1. Denumirea evenimentului: Prima şedinţă de psihoterapie.
Invitaţi: Nora GrigorutaTeodora Ioan – Asociaţia Studenţilor la Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei (ASPSE)
Data : 5 noiembrie (luni) – ora 18.00

2. Denumirea evenimentului: Psihologia femeii.
Invitat: Mara Priceputu
Data : 7 noiembrie (miercuri) – ora 18.00

3. Denumirea evenimentului: Cum să împleteşti ştiinţa cu pasiunea pentru o psihoterapie eficientă.
Invitat: Diana Vasile
Data : 8 noiembrie (joi) – ora 18.00

4. Denumirea evenimentului: 5 motive pentru a face o psihanaliză.
Invitat: Simona Reghintovschi
Data : 9 noiembrie (vineri) – ora 18.00

5. Denumirea evenimentului: Visele faraonilor şi visele noastre de toate zilele. Nivele de interpretare şi conţinuturi ale viselor în analiza jungiană.
Invitat: Mihaela Minulescu
Data : 10 noiembrie (sâmbătă) – ora 11.00

PROGRAM CLUJ NAPOCA – Librăria Cărtureşti (Iulius Mall)

1. Denumirea evenimentului: Timpul: trăire, uz sau abuz?
Invitat: Gabriela Hum
Data : 6 noiembrie (marţi) – ora 18.00

2. Denumirea evenimentului: Mor deci exist.
Invitat: Liana Don
Data : 7 noiembrie (miercuri) – ora 18.00

3. Denumirea evenimentului: Blazonul familiei tale.
Invitat: Alexandra Gorea
Data : 8 noiembrie (joi) – ora 18.00

4. Denumirea evenimentului: Cum să ai o relaţie de cuplu mai fericită şi durabilă? Modalităţi de a construi eficient împreună.
Invitat: Amfiana Gherman
Data : 9 noiembrie (vineri) – ora 18.00

PROGRAM TIMIŞOARA – Librăria Cărtureşti – Mercy

1. Denumirea evenimentului: Experimentul şi limitele cunoaşterii psihologice.
Invitat: Alin Gavreliuc
Data : 5 noiembrie (luni) – ora 18.00

2. Denumirea evenimentului: O incursiune în lumea fascinantă a personalităţii.
Invitat: Irina Macsinga
Data : 6 noiembrie (marti) – ora 18.00

3. Denumirea evenimentului: Prin fisuri intră lumina: despre capacităţi şi resursele noastre interioare.
Invitat: Dora Chelemen, Oana Bot
Data : 7 noiembrie (miercuri) – ora 18.30

4. Denumirea evenimentului: Actele ratate sau despre tâlcul semnelor mărunte ale vieţii.
Invitat: Anca Munteanu
Data : 9 noiembrie (vineri) – ora 18.00

PROGRAM IAŞI – Librăria Cărtureşti – Palace

1. Denumirea evenimentului: Relaţia cu tine însuţi şi cu ceilalţi.
Invitat: Magda Luchian
Data : 5 noiembrie (luni) – ora 18.00

2. Denumirea evenimentului: Modele culturale erotice.
Invitat: Bebe Mihăiescu
Data : 6 noiembrie (marti) – ora 18.00

3. Denumirea evenimentului: Credinţa – O abordare psihosociologică.
Invitati: Adrian Neculau şi Camelia Soponaru
Data : 8 noiembrie (joi) – ora 18.00

4. Denumirea evenimentului: Despre vis
Invitat: Cătălin Dartu
Data : 9 noiembrie (vineri) – ora 18.00

PROGRAM BRAŞOV – Librăria Cărtureşti

1. Denumirea evenimentului: Atât de asemănători, dar atât de deosebiţi.
Invitat: Marcela Rodica Luca
Data : 6 noiembrie (marti) – ora 18.00

2. Denumirea evenimentului: Visul, calea regală pentru dezvoltarea personală şi creativitate.
Invitat: Aurel Ion Clinciu
Data : 8 noiembrie (joi) – ora 18.00

3. Denumirea evenimentului: Violenţa şcolară – De la youtube la tratatul ştiinţific: ce, cum şi mai ales de ce ?
Invitat: Elena Cocorada
Data : 9 noiembrie (vineri) – ora 18.00

4. Denumirea evenimentului: Relaţiile interpersonale ca tranzacţie.
Invitat: Mariela Pavalache – Ilie
Data : 10 noiembrie (sambata) – ora 11.00

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2023

De 14 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2023, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2023, dar și propriile preferințe ale editorilor, colaboratorilor și cititorilor noștri. Astfel, propunem 76 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2023: 25 de cărți de poezie, 31 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2024, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile sunt în valoare de 5000 lei. 

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508