La Editura Lifestyle a apărut volumul “Ce bem?” de Victoria Moore, în traducerea Isabelei Prodan. Vlumul tratează aspecte importante despre băuturile alcoolice şi nealcoolice. Cartea “Ce bem?” este un ghid excepţional, o carte informativă, agreabilă şi, mai presus de toate, o sursă care indică servirea băuturii potrivite la momentul potrivit
În ultimele decenii, cei mai mulţi dintre noi au devenit pretenţioşi în privinţa mâncării, fără să acordăm însă aceeaşi atenţie şi băuturilor pe care le consumăm. În aceast volum, Victoria Moore încearcă să redreseze balanţa, învăţându-ne cum să servim băuturile în funcţie de anotimp şi de orice moment al zilei.
Ea arată cititorului cum să facă cea mai bună cafea şi cel mai bun suc natural; cum să aleagă un vin potrivit cu mâncarea şi cum să facă un cocktail pentru orice ocazie. Printre altele, Victoria Moore readuce în atenţia consumatorilor băuturile cărora li s-a pus, pe nedrept, o etichetă proastă, precum sherry, Campari şi sake, şi oferă detalii istorice fascinante despre diverse băuturi spirtoase, dar şi sfaturi nepreţuite cu privire la băuturile pe care ar trebui să le avem în bufet.
„Orice gurmand ar trebui să ţină seama de această carte practică şi unică ce descrie arta de a savura o băutură. Concisă, Victoria Moore aşază fiecare băutură într-un context viu, încurajându-ne să ne bucurăm pe deplin de ea.” (Rose Prince, autoare a cărţii The New English Kitchen)
Victoria Moore scrie despre băuturi încă din 1998, când a început să elaboreze editoriale pe această temă pentru revista News Statesman. În prezent, scrie articole despre vinuri pentru Guardian şi publică săptămânal un editorial în ediţia de sâmbătă a revistei Magazine. De asemenea, publică şi foiletoane în Daily Mail. Locuieşte în Londra