spot_img

Gala Teen Art Out ” La Boheme”

Vineri, 28 februarie 2014, de la ora 19:30, în Fratelli Expreso Bar din București, va avea loc ediție a Galei Teen Art Out, organizată de Art Out. Potrivit organizatorilor, ”aceasta îşi propune să faciliteze accesul tinerilor artişti pe scena culturală bucureşteană, oferind posibilitatea interconectării cu specialişti din domeniile umaniste şi cu reprezentanţi ai presei, păstrând totul în strânsă legatură cu publicul larg, iubitor de frumos, căruia îi dedicăm acest demers”. La eveniment vor lua cuvântul personalități marcante ale culturii românești precum: Augustin Ioan (arhitect, profesor universitar), Virgil Niţulescu (director al Muzeului Ţăranului Român), Cristiana Purdescu (designer vestimentar), Daniel Spânu (arheolog, membru al Academiei Române), Pavel Şuşară (critic și istoric de artă, preşedintele Asociaţiei Experţilor şi Evaluatorilor de Artă din România). Intrarea este liberă. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Program
Evenimentul este structurat în 3 părţi care îmbină armonios 3 cuvinte cheie din viaţa oricărui profesionist: networking, competiţie şi distracţie.

”The ART (OUT) NETWORK
Vom începe seara pe ritmuri delicate de vioară şi pian. Cvartetul Allegria Musical alături de soprana Alexandra Moroiu, acompaniată la pian de Silvia Neamţu, ne va încânta cu piese celebre din muzica internaţională a anilor ‘60-’70, introducându-ne într-o lume boemă a artei.
În cadrul acestui eveniment, personalităti marcante ale scenei cultural-artistice actuale ne vor da răspunsuri, povestind, împărtăşindu-ne din secretele succesului lor, dezvăluindu-ne o lume a highlife-ului bucureştean sau internaţional.
După această introducere în lumea misterioasă şi dificila a artei, vom pătrunde în universul Art Out. Vom afla lucruri inedite despre cum a fost înfiinţată revista, despre cum s-a dezvoltat şi în ce s-a transformat de-a lungul timpului, despre competiţia nedeclarată, dar mereu acerbă între cele două surori Art Out şi Teen Art Out.

AWARDS GALA
Acesta este cu siguranţă cel mai festiv punct al serii, fiind prilejul cu care vom avea o dublă ceremonie. Vom investi personalităţi marcante ale culturii româneşti contemporane în rolul de ambasadori Art Out, provocându-i la o dezbatere intitulată Din culisele succesului – o poveste despre performanţă şi artă.
Vom lua parte la festivitatea de premiere pentru concursul municipal de eseuri Art Out, concurs care premiază talente literare desăvârşite.
Va fi ocazia cea mai potrivită de a sărbători alături de voi 3 ani de existenţă pentru revista Art Out şi 2 ani de existenţă pentru revista Teen Art Out.

TEEN ART OUT AFTER HOURS
După momente atât de bogate cultural şi informaţional, vom continua într-o notă optimistă, dinamică, potrivită pentru o seară de neuitat.
Maria Grosu, o artistă în plină ascensiune, cu o voce puternică, care impresionează, va susţine un concert de muzică de cabaret. Va urma premierea echipei Art Out, un alt moment festiv. Vom încheia cu o petrecere tematică demnă de ţinut minte, cu atmosfera întreţinută de Point Zero, DJ & sound creator.” (Diana Mihăescu, PR Art Out)

Partener principal: GensDuBien
Gazda: Fratelli espresso bar
Sponsor principal: Fundaţia Preţuieste Clipa
Sponsori: Cofetăria Alice, Hollywood Multiplex, Assamblage School of Contemporary Jewelry, 4Art, Ana Necolau, Daniela Bălan, Roxana Barbu, Accesorizze your life, Handmade Boutique
Parteneri strategici: Cvartetul Allegria Musical, Maria Grosu, Point Zero, The Beards Studio.
Parteneri: A.P.I.R., AEGEE, AFIR, AGR, ASASH, Asociaţia Absolvenţilor Urbanişti şi Peisagişti din România, Asociaţia Art & Co, Asociaţia Culturală Pro Basarabia şi Bucovina, Asociaţia Euroarte, Asociaţia Femeilor din România, Asociaţia Femeilor Universitare, Ed4Lead, Fundaţia Ileana Mustatza, Green Revolution, Liga Studenţilor Români din Străinătate, Philos, Şcoala de Valori, Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România, VIP România, Young Professionals club (YPC)
Partener instituţional: Facultatea de Litere din cadrul Universităţii Bucureşti
Parteneri media: Academic Link, Agenţia de Carte, Arhimania, Artindex, Asociaţia Arché, Avocatura.com, Autentici.ro, Bookbloc.ro, Businesswomen.ro, Caietesilvane.ro, Calendar de evenimente, Ceaşca de Cultură, Ce facem diseară, Cititor de proză, Clinic TV, Elegantine, Evenimentestudentesti.ro, Fashion TV, Gratuitor, Iatalumea, Inoras.ro, Iqool, Observatorul, Observator cultural, Radio România Cultural, Roarhitect, România Pitorească, România Pozitivă, SalonTV, SensoTV, Startups.ro, Studentii.net, Teen Press, Vernisaje, Vinsieu.ro, Vreau Arta.

Despre Art Out
Art Out este o revistă de artă, arhitectură, patrimoniu şi restaurare.
Fondată în ianuarie 2011, revista a evoluat prin colaborari cu specialisti din tara si din strainatate, devenind una din revistele de prima importanta la nivel national pe plan cultural – artistic.
În februarie 2013, Art Out împlinește 3 de activitate, definindu-se ca un actor important pe scena presei, artei și culturii românești, fiind un promotor și organizator de evenimente cultural-artistice remarcabile.

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2023

De 14 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2023, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2023, dar și propriile preferințe ale editorilor, colaboratorilor și cititorilor noștri. Astfel, propunem 76 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2023: 25 de cărți de poezie, 31 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2024, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile sunt în valoare de 5000 lei. 

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508